Medierne koger den tyndeste suppe på Bagger

Bagger i en bil - spændende ... 22-nyhederne i går på TV2 må siges at være et fantastisk forfærdeligt eksempel på redaktionel fejlvurdering – i mine øjne bød indslaget ikke på andet end en underkendelse af egen eksistensberettigelse.

Oven på en “stor” dag, skulle den ikke have for lidt. TV2 entrerede både med grafik, der skulle vise, hvor hovedpersonen sad i flyet, og hvor afslappet han var – der var lange passager med fotografer, der fotograferede andre fotografer – og der var knivskarpe interview af forbipasserende, der gav deres vurderinger af pressens tilstedeværelse foran Retten i Lyngby.

Og hvad fik man som seer så ud af det? Jeg har efter bedste evne prioriteret listen efter nyhedsværdi:

  1. Delta Airlines viser i øjeblikket filmen Mama Mia.
  2. Enten slapper Stein Bagger af ved at låse alle led i kroppen for derefter at flyde rundt i flysædet som en legomand – eller også har en stakkels grafiker i sidste øjeblik fået ordren: “Vi skal have bevægelse på, for vi har ikke noget som helst af manden i levende billeder”.
  3. Der er mange fotografer i Lyngby, og de har det fint med hinanden.
  4. Udover alle landets medier, er der kun pensionister på gaden foran Retten i Lyngby, når der ikke er noget at komme efter.

Mediernes tilstedeværelse er selvfølgelig berettiget af muligheden for en udtalelse fra Stein Bagger eller andre interessante hændelser. Men når det vildeste, der opnås, er et billede af en VW-nakkestøtte, der dækker for Stein Baggers ansigt, er det sgu for tyndt, at bruge så meget sendetid på. Så du ikke udsendelsen, kan du se TV2s otte bedste billeder her.

Gårsdagens Bagger-historiers relevans bliver heldigvis diskuteret livligt blandt journalister.  Her er det BTs dæknng, der står forskud.

0 Responses to “Medierne koger den tyndeste suppe på Bagger”  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
del.icio.us

Tweets

Reklamer

%d bloggers like this: